Pepparkakshus & recept på kristyr…

Årets pepparkakshus blev inte alls som jag tänkt mig utan istället väldigt rosa. Och så kan det bli när man har en dotter som fullkomligt älskar rosa! Jag använde mig av en mall som jag hittade på Ica till de stora huset och till det lilla huset som är min dotters gjorde jag egna mallar på frihand och det gick rätt så bra det med.

Tycker nog att dessa är de sötaste husen vi någonsin gjort!

1

3

Ett enkelt recept på kristyr:

1 äggvita

1 krm ättika

5 dl florsocker

Blanda bara samman ingredienserna och fyll en spritspåse så är det klart för att spritsa, lätt som en plätt!

5

4

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s