Minidonuts med kanel

Sist jag var hos Tårtdecor sprang jag förbi deras donutsformar och blev jätte glad när jag såg att de fått in miniformarna! Testade dom och använde samma recept som sist och det hittar ni HÄR. När de var klara och fått svalna lite penslade jag dom i smör och rullade i en kanel & sockerblandning och jag kan säga att det luktar precis lika ljuvligt som de smakar! En riktig hit som nog kommer finnas på vårt dessertbord i jul…

2
5

4

3

Formen hittar du HÄR och vill du ha den stora finner du den HÄR

6

Dessa bara måste ni testa och kanske kan formen vara ett julklappstips till den som tycker om att baka!

Annons

5 reaktioner till “Minidonuts med kanel

  1. Åh så härligt gott det låter! Har pannan och har testat att göra vanliga, men nu måste jag absolut testa dessa! Älskar kanel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s