Chokladsmörkräm…

Jag hade egentligen tänkt lägga ut ett recept på en chokladsmörkräm som jag ofta använder till mina cupcakes redan förra veckan men jag hann inte riktigt med så nu kommer det äntligen!

När jag bakar höftar jag ofta så receptet är på ett ungefär, häll i lite åt gången och smaka av. Eftersom man ofta tycker olika brukar jag smaka av flera gånger tills jag än nöjd så smaka gärna av en gång för mycket än en gång för lite. Förvara smörkrämen i kylen och vispa alltid upp den när den ska användas igen! Tänk på att lägga ut den i rumstemperatur i god tid innan så den är mjuk och fin när den ska användas. Annars använder du den direkt från bunken när den är klar…

4

Dessa mini cupcakes är gjorda på kladdkakemuffins och spritsade med chokladsmörkräm…

2

1

3

Lycka till!!!

Annons

4 reaktioner till “Chokladsmörkräm…

  1. Hej, det är Julia här! Jag har kommenterat här innan om du kommer ihåg, jag undrade om din kamera osv. 🙂 Jag bloggar också här på wordpress och undrar ifall du skulle vilja länka; alltså jag tipsar om din blogg på min (juliasbloggliv.wordpress.com) och du tipsar om min på din blogg! Vi byter alltså läsare lite så båda vinner ju på det. Jag vet många som skulle gilla din blogg jättemycket! Jag hoppas att du är intresserad! Skriv bara en kommentar , eller svara på denna. Kram! 🙂

    1. Hej Julia!
      Självklart kommer jag ihåg dig! Det vore absolut kul att byta länkar, jag har redan lagt till dig i min länklista 🙂
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s