Äpple & kanelmuffins…

Något av det godaste jag vet är nybakta muffins med äpple & kanel. Helst av allt ska dom vara sådär rykande varma inuti i med en fin hård skorpa på toppen. Det är dessa som blir vårt fredagsmys här hemma ikväll. Lätta att göra och otroligt goda!

Lite längre ner hittar ni receptet…

18

19

20

21

22

23

Annons

2 reaktioner till “Äpple & kanelmuffins…

  1. Ser verkligen jättegott ut! Likaså allt annat.. 😉 Vad har du för kamera? Hur gör du när du tar kort oftast? Alltså, du har ju vit bakrund på många tårtor t.ex. Har du den på ett speciellt bord med någon särskild lampa eller så? Bara lite nyfiken! Jättefin blogg! 🙂

    1. Tack snälla Julia!
      Jag har en Nikon D50 och för det mesta använder jag mig av solljuset för att få bäst bilder. Försöker fota i dagsljus så ofta jag kan. Jag har en vit ”låda” där jag fotar tårtorna och får den vita bakgrunden. Fotar jag andra bakverk försöker jag skapa en miljö som passar med just det bakverket. Ibland använder jag saker i samma färgskala eller bara lite ingredienser som har använts när jag bakat.

      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s