Ballerina tårta…

Minns ni den lilla ballerinan jag höll på med för ett tag sedan? Ni som följt mig på Fb har ju sett lite mer av henne. Tanken om den lille ballerinan var egentligen tänkt till min dotters 3 års tårta men när jag fick en förfrågan om en tårta som skulle vara till lilla Eva som fyllde 1 år där temat var rosa så kunde jag inte motstå att få göra min lilla ballerina. Små små gulddetaljer fick hon också…

Chokladbotten med vitchokladmousse, jordgubbsmousse & rårörda jordgubbar

6

7

8

9

10

11

12

Annons

2 reaktioner till “Ballerina tårta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s