Välkomna! / Welcome!

Välkomna hit till Sockersöta smulor!

Äntligen är det dags att välkomna gamla & nya följare hit till bloggen. Här kommer ni att få ta del av mitt nya företag Sockersöta smulor! I mitten på mars fick jag ett godkänt företagsnamn och innehar nu F-skattesedel. Jag bakar i ett godkänt kök och kommer att kunna ta emot beställningar av tårtor, dessertbord och bakverk! Det är fantastiskt kul att äntligen kunna dela med mig av mitt företag och jag ser fram emot att ge mig in  i allt vad det innebär att vara egen företagare! Om ni bara visste hur otroligt lycklig jag är just nu!!!

För er som vill vara med lite närmre och är lite nyfiken på hur det kan se ut bakom kulisserna så är ni välkomna att gilla min Facebooksida Sockersöta smulor eller så kan ni följa mig på InstagramSockersotasmulor.

För ett tag sedan fyllde jag 30 år och det firades med nära och kära och såklart med en tårta som hette duga!

En chokladbotten fylld med chokladganache smaksatt av Malibu likör täckt med Swiss Meringue Buttercream

In English:

Welcome to Sockersöta Smulor! ( Sugar-sweet crumbs )

It´s finally time to welcome you all to my new site. This is where you will be able to follow my work in my new company Sockersöta smulor! In march I got my name approved and from this day I´m baking in a real kitchen and are now able to take real orders. I´m so very happy to share my company with you and I wish you all could feel how truly happy I am!!!

For those of you who would like to follow me a little closer you can find me on Facebook as Sockersöta smulor and on Instagram as Sockersotasmulor.

For my 30th birthday I made a big cake for my celebration with chocolate cake and chocolate-ganache with Malibu liquor covered with Swiss Meringue Butter cream

_DSC0546

1

_DSC0587

2

3

4

5

6

Annons

6 reaktioner till “Välkomna! / Welcome!

    1. Tack Ellinor!
      Vad roligt! En av de första kurserna kommer att vara modellering av just mina nallar 🙂 ser fram emot att träffa dig igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s