Doptårta / Christening cake

I somras fick jag äran att göra en bröllopstårta till några vänner och efter bröllopet visade det sig att en liten börjat växa i magen. Idag var det dags för lille Hampus att döpas och till festligheterna ville de givetvis bjuda på en fin tårta. Jag vet att ni är många fler med mig som blivit förtjusta i denna lilla nalle så det var fantastiskt kul att få göra en speciellt till lille Hampus!

Tårtan innehåller Vaniljbottnar, vitchokladmousse & rårörda hallon.

In English:

Last summer i had the honer of making a wedding cake for some friends and after the wedding we found out there was a little one growing inside of her. Today it was time for baby Hampus Christening and of course they wanted a beautiful cake. I know that some of you, just like me, have a thing for this little teddy bear witch made it even more fun making one specially for baby Hampus!

Inside Vanilla cake, white chocolatemousse and fresh raspberries.

1

2

3

_DSC0628

4

5

6

_DSC0633

7

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s