Byta namn…

I slutet av sommaren 2012 skapade jag bloggen Små små smulor för att samla alla mina tårtor & bakverk. Jag ville ha en sida där andra kunde inspireras av mitt arbete och där jag kunde dela med mig av recept och annat kul. Denna sida blev precis det och under de senaste veckorna har det hänt otroliga saker som jag snart ska dela med mig av, bl.a kommer bloggen byta namn och få en ny bloggadress!

Jag hoppas att ni alla kommer följa med mig och vara delaktiga i allt nytt som väntar. Mer info kommer inom kort!

 

Annons

2 reaktioner till “Byta namn…

  1. Spännande! Följer dina recept härifrån med till det nya? Mycket som fortfarande måste testas, så vill inte missa något recept.

    1. Jag ska göra mitt bästa med att få över så mycket som möjligt så det hoppas jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s