Våffeldagen / Waffle day

Igår firade vi Våffeldagen med våfflor och färska bär, vanligtvis brukar vi ha vaniljglass till men mannen i huset glömde att köpa glass och någon grädde hade vi inte heller hemma. Men med lite florsocker på blev det riktigt gott ändå!

Ni som följer mig på Facebook vet ju redan att Små små smulor bytt namn till Sockersöta smulor och inom kort kommer även bloggen att byta namn och flyttas till en ny adress. Det nya namnet kommer föra med sig en del nytt och snart, alldeles snart, så kommer ni få ta del av allt det roliga! Det tar bra mycket längre tid än man tror att få ihop allt men snart så…

In English:

Yesterday we celebrated The Waffle day with waffles and fresh berries. The man of the house forgot the vanilla ice cream so we used powdered sugar on the berries witch was pretty good to.

The ones of you who are following me on Facebook already knows that my name Små Små smulor ( Little little crumbs )  has bean replaced by Sockersöta smulor ( Sugarsweet crumbs ) The blog will get a new website and you will get all the info here very soon…

_DSC0050

Annons

2 reaktioner till “Våffeldagen / Waffle day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s