Purple fudge macaron…

Jag bakade macarons häromdagen med fudge i som jag dekorerade med lite guldstjärnor som blev över från dessertbordet. Riktigt söta blev dom!

Jag skulle egentligen prova en ny smak men eftersom dessa är min absoluta favorit blev de dom ändå, så det får helt enkelt bli en till omgång med macarons framöver så får vi se vilken smakkombination jag får lust att testa. Idag fick jag hjälp av min egna lilla prinsessa vid fotograferingen och gissa om hon var glad när hon fick äta upp den också…

Annons

4 reaktioner till “Purple fudge macaron…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s