Bröllopstårta…

I slutet av förra året fick jag förfrågan att göra en bröllopstårta med tillbehör till ett par vars bröllop skulle äga rum nu i sommar. Jag har gått och planerat och funderat på detta länge och nu var det äntligen dags att få förverkliga den! Jag är jätte nöjd och tyckte att det här var en riktigt rolig tårta att göra och jag hoppas på fler våningstårtor framöver.

Vaniljbotten med vitchokladmouss, hallon/jordgubbsmousse & färska jordgubbar

Cake pops i vanilj med vitchoklad

Cupcakes i vanilj fyllda med vaniljkräm & färska jordgubbar med marängfrosting

Tyvärr glömde jag sätta fast deras initialer när jag fotade och kom på det när den skulle hämtas med jag hann ta en snabb närbild på den i kartongen innan de åkte

Jag vill tacka Josefin & Markus för förtroendet att få göra deras tårta och ge er lyckönskningar inför framtiden!

Annons

4 reaktioner till “Bröllopstårta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s