Rocky Road Fudge Recept…

En av de underbara sakerna med julen är ju allt julgodis och ännu bättre är väl att det allra mesta är busenkelt att göra. En massa godis som vem som helst kan slänga ihop utan att direkt misslyckas. Nu kanske jag inte ska säga för mycket då jag själv misslyckats med vanlig Fudge nästan varje år, men nästan allt är busenkelt. Vanlig Rocky Road verkar vara riktigt populärt i år och jag själv är ingen jätte älskare av originalen så jag testade en helt annan variant som absolut kommer få återkomma på vårt julbord, Rocky Road Fudge…

4

6

5

 

Annons

En reaktion till “Rocky Road Fudge Recept…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s