Blåbärstårta med päroncurd…

För ett tag sedan hittade jag en tårta i en utländsk blogg där dom hade täckt en tårta med flera olika färger i frostingen. Den var så enkel och vacker så en sådan ville jag själv testa att göra! Tanken var att jag skulle testa den i ett rosa utförande till midsommar men tiden fanns inte och idén fick sparas så länge. I helgen blev min underbara lilla son 6 månader och det firade vi givetvis med tårta och jag fick äntligen tillfälle att testa min idé. Istället för en rosa jordgubbstårta blev det en blå blåbärstårta för att passa temat lite bättre och jag blev stormförtjust iden!!

Vanilj & blåbärsbotten med päroncurd och marängfrosting

Det blev även citroncupcakes med fudge och marängfrosting

Annons

6 reaktioner till “Blåbärstårta med päroncurd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s