Strössel cupcakes…

 

Solen och värmen har äntligen hittat hit så någon tid i köket eller framför datorn har knappast existerat men nu ikväll passar jag på att titta in en stund i alla fall. Något av det bästa jag vet att baka med är strössel!! Det är så enkelt men ändå så vackert och barnen ääälskar strössel. Jag har egentligen en ny strösseltårta jag vill testa men tiden finns inte just nu så några cupcakes kommer här så länge…

 

 

Till helgen har jag en ny tårtbeställning till en vän som fyller 30 år och nästa helg en bröllopstårta igen.  Ser fram emot dessa tårtor och imorgon ska jag försöka komma iväg och köpa material så jag kommer igång med modelleringen.

Ha en fin kväll så länge!

En reaktion till “Strössel cupcakes…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s