God fortsättning!!!

Vill passa på att önska er alla en God fortsättning! Hoppas att ni alla haft ett fint avslut av 2013 och en riktigt bra början på det nya året! Själv började jag med lite sjukdom men snart är jag på benen igen och då är det hög tid att lägga ut tårtor och dessertbord igen.

Tack till alla er som följer, delar, kommenterar och hejjar på mitt arbete ni är guld värda! Är så otroligt tacksam för allt fint jag får höra om mina tårtor och bakverk så tack tack tack!!!

DSC_0108

En choklad cake pops med snöflingor och vitt glitter från nyår…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s