Halo 4 tårta / Halo 4 cake

En god vän till mig beställde en tårta till sin son som älskar tv-spelet Halo 4. En riktig utmaning var det då jag själv inte är så haj på tv-spel men efter att ha tittat runt på lite bilder av spelet fick jag en klar bild över hur jag ville göra tårtan och den blev super fin tycker jag. Födelsedags killen blev super glad över tårtan och jag fick höra att tårtan även imponerade på släktingarna, vilket såklart är fantastiskt kul att höra!!!Super rolig tårta att göra med alla detaljer.

Chokladbotten med vitchokladmousse & rårörda hallon

In English:

A dear friend of mine ordered a cake for her son who loves the video-game Halo 4. This cake was a real challenge for me to do to the fact that I´m not that keen on video-games my self, but after looking for pictures on Halo 4 I got a good idea of what I wanted to to. And it turned out pretty good if I may say so my self. The birthday boy were super happy for the cake that impressed even the big boys at the party, witch was great to hear!!! A super fun cake with a lot of details.

Chocolate cake with white chocolate mousse & fresh raspberries

 

11

12

_DSC0820

13

14

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s