Skateboard tårta / Skateboard cake

Jag glömde visst att visa er de andra tårtorna jag gjorde i helgen, här kommer en till. En skateboard tårta till Emilio som även han firade 3 år i helgen. Tanken från början var att sätta små skateboards runt om och en cross uppe på men när jag fick ihop tårtan passade inte crossen riktigt ihop med de andra och de små skateboardsen blev inte heller bra. Ibland är det bara ”Less is more” helt enkelt! Tycker den blev riktigt fin utan de andra sakerna och lilla Emilio var riktigt nöjd med tårtan!

Chokladbotten med vit chokladmousse & rårörda hallon och blåbär

In English:

I forgot to show you an other of last weekends cakes so here is another. It´s a skateboard cake for little Emilio how had his 3th birthday party. I made a motor cross and a few small skateboards that was supposed to go on the cake also but when I put the cake together it felt wrong ”Less is more”! And it turned out really pretty without the other stuff and little Emilio was super happy for the cake!

Chocolate cake with withe chocolate mousse & fresh raspberries and blueberries

(Texten och skateboarden är grön vilket inte riktigt syns på bilderna)

6

7

8

9

10

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s