Bärgan tårta / Maters cake

Världens sötaste lilla Love önskade sig en tårta till sitt kalas med Bilar som tema. Först hade jag tänkt göra både Blixten och Bärgarn men insåg att jag inte skulle hinna med den lilla tiden jag hade så jag satsade på en lite större Bärgare istället och jisses vad rolig han var att göra! Totalt förälskad i varenda liten detalj blev jag och lägger denna tårtan i minnet bland mina absoluta favoriter…

En chokladbotten med hallonmousse, chokladmousse & rårörda hallon

In English:

The worlds cutest Love had her 3 birthday party today and for her birthday she wanted a cake that had the movie Cars theme. So for her cake I made Maters and I fell in love! I just loved every little detail about him and this is one of those cakes that will stay in my memories among my other favorites…

Chocolate cake whit raspberry mousse, chocolate mousse & fresh rasberrys

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Annons

8 reaktioner till “Bärgan tårta / Maters cake

  1. Skitbra!!! Visade Sam och frågade vad han ville ha på sin tårta. ”Bikken!” Får se om det hinner ändra sig. 🙂 Preliminärbeställer till påskhelgen och hoppas du kan då. Ska kika kalasdatum i dagarna.

  2. kan inte annat än att hålla med, kan du tänka dig att lägga ut hur du får till det tycker det är roligt och och se hur dina fantastiska konstverk växer fram. En annan fråga jag har är tror du att sådana här skapelser skulle gå och skicka bortsett från tårtan vill säga?

    1. Åh jag önskar att jag hade lite mer tid för att visa hur man bygger ihop figurer och så vidare, tyvärr räcker inte tiden riktigt till för det. Men man är mer än välkommen på mina kurser framöver där vi går igenom bla modellering. Att skicka en figur går bra utan tårta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s