Doptårtor…

I helgen gjorde jag två doptårtor till en liten Måns. Dom ville ha klossar med namnet på och kanske någon nalle i ljusblått tema, de gillade även prickarna som jag gjort på en tidigare tårta. När jag satt och funderade hade jag en helt annan bild i huvudet men allt eftersom som kände jag att det var en ljusblå elefant dom skulle ha och det blev det. Tårtorna hämtades tidigt på morgonen så korten blev inte dom bästa men oj vad jag gillade de här tårtorna! Och det gjorde även paret som beställde dom som skickade ett jätte gulligt sms och tackade för de fantastiska tårtorna…

1

2

3

4

Annons

4 reaktioner till “Doptårtor…

  1. Otroligt söt! Har du satt på öronen i efterhand när huvudet torkat? Undrar för när jag gjorde en kanin en gång, med stora öron så hade de lite problem att stanna i den position som jag ville.. Då gjorde jag allt på en och samma gång.

    1. Tack! Jag lät huvudet torka en liten stund sedan satte jag på öronen med stöd på sidorna så de höll sig kvar där jag ville. Själva öronen hade fått ligga och stelna till sig lite de med. Låter man det stelna helt får man nog problem med att det spricker istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s