Scandinavian Cake Show 2012

Efter en helt galen vecka och super intensiv helg somnade jag i soffan igår kväll men här kommer bilderna från Scandinavian Cake Show som jag lovade. En hel drös av fantastiska tårtor och super duktiga tjejer och killar som var med och tävlade…

Tårtan med silvriga inslag är gjord av super duktiga Carola från Mycakes

Lite tårtor från föregående år…

Demonstrationer hölls för besökarna av mässan…

I år kunde man även anmäla sig i en barnkategori och hade jag vetat det innan hade såklart Tindra fått vara med! Men det får bli nästa gång. Tindras 2 favorit tårtor blev den bruna med Musse Pigg och den med vattenfärg och pensel på…

Fler demonstrationer…

Tårtdecor har utökat butiksytan och har ännu mera fantastiska baktillbehör i sortimentet!

Den helt makalösa tårtan som var min personliga favorit är gjord av super duktiga Johanna som driver bloggen Johannas tårtor och hon vann juryns röst. Jätte grattis!!

Vinnartårtan i Bröllopskategorin glömde jag faktiskt att fota! Men vinnaren av kategorin där jag deltog var den här underbara Mirandanallen som tog hem både folkets röst och juryns röst. Super grattis till det!

Mitt egna bidrag i kategorin Min Sockersöta Värld. Eftersom att det var första gången jag ställde upp hade jag ingen aning om hur andra tänkte i tävlingen och när jag satte in foten i lokalen på lördagsmorgonen insåg jag att man ska göra en stoor tårta. Min lilla tvåvåningstårta syntes knappt bland de 4-5 våningstårtorna och de gigantiska figurerna! Jätte synd för hade jag vetat det hade jag såklart gjort den större. Men trots det är jag super nöjd med mitt bidrag och när Agneta som driver Tårtdecor sa -Åhh, det är som att titta in på din blogg när man ser tårtan! när jag lämnade in den så visste jag att den representerade mig och det kändes jätte kul! Jag fick även ett sms av en gammal vän som frågade om den var min så visst känns det bra! 1000 tack till alla som röstade på min tårta! Nästa gång hoppas jag kunna delta igen och då med en större och bättre tårta. ( fler bilder på mitt bidrag kommer imorgon )

Annons

6 reaktioner till “Scandinavian Cake Show 2012

    1. Det hade du inte velat ändå Tessan, tårtorna är gjorda på så kallade ”dummies” för att en vanlig tårta inte skulle klara att så framme i två dagar ;0)
      Men visst är dom fantastiska!!

  1. Härligt att se dina bilder även om jag var där själv och såg alla tårtorna 🙂 Din tårta var jättefin men som du sa så var den lite liten om man jämför med alla de andra..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s