Förverkliga en dröm…

Egentligen hade jag tänkt uppdatera med ett nytt bakinlägg men datorn krånglar lite för mig så det får vänta tills ikväll när sambon hjälpt mig få över bilderna.

Det är väl knappast någon av er bakfantaster som missat att Scandinavian Cake Show äger rum till helgen!? Nu var det 2 år sedan sist och denna gången kommer jag själv vara med och bidra med en tårta. Det känns lite overkligt och alldeles pirrigt såhär dagarna innan när det fortfarande är mycket kvar som ska göras. Och alldeles alldeles underbart att jag ska få förverkliga en dröm jag haft och faktiskt vara med själv!! Kvällarna spenderas just nu med hela huvudet i socker pastans värld som ni kanske förstår…

Om det är någon av er som ser en vimsig 2-barns mamma i vimlet så tveka inte att säga hej!

http://www.scandinaviancakeshow.com/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s