Välkomna…

Välkomna till Små små smulor…

Det var väl på tiden att jag skaffade mig en riktig bakblogg där jag kan samla alla mina bakverk och dela med mig till likasinnade eller till de som bara tycker om att titta på bilderna, läsa inläggen och ta del av hur min resa fortgår i bakverkens anda.  Under sidorna Tårtor, cupcakes, cake pops, dessertbord & övriga bakverk hittar ni det mesta som jag gjort. Hoppas att ni ska trivas här och framförallt Välkomna hit!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s